Welkom

Bedrijfsinformatie

 Promootzie

 Bezoekadres:            Archimedesbaan 17
   3439 ME Nieuwegein
   
 Telefoon:  +31 88 091 91 00
   
 Email:  Info@promootzie.nl
 Internet:  www.promootzie.nl
   
 KvK-nummer:  527 534 68
 BTW-nummer:  NL850 582 453.B01
   
 Bankrelatie:  
 Bankrekeningnr:  NL27RABO0157761630
 BIC code:               RABONL2U

 

 • Missie
  Het is ons doel om u een tool aan te bieden die zeer toegankelijk is en waarmee op een eenvoudige manier communicatie-uitingen opgemaakt en besteld kunnen worden.

 • Gebruikersgemak
  Onze website zorgt voor het ultieme gebruikersgemak. Uw eigen vormgeving regelen en producten bestellen vanuit uw luie stoel. Bij Printweb.nl is dit allemaal mogelijk, dat scheelt tijd en geld!
 • Persoonlijke service
  Met onze site zit u zelf aan de knoppen. Dat bespaart kosten. Maar soms is er toch behoefte aan advies en hiervoor kunt u gewoon bij Printweb.nl terecht. Dat is onze persoonlijke service en aandacht, gewoon dat ‘drukker om de hoek’ gevoel. Een service die voor ons niet meer dan vanzelfsprekend is.
 • Volume
  Als grote partij kunnen wij vele producten slim combineren en dus efficiënt laten produceren. Bij ons is het complete productieproces geautomatiseerd hierdoor hebben wij geen overhead meer en zijn wij in staat u producten tegen zeer lage prijzen te bieden. Dat is uiteraard een groot voordeel voor u.
 • Productie
  Wij hebben het productieproces volledig geautomatiseerd, desondanks kunnen wij indien nodig altijd flexibel zijn omdat wij het totale productieproces de hele dag door monitoren en kunnen ingrijpen. Dit komt tot uiting in u onze kwaliteit, flexibiliteit en snelheid.
 • Samenwerking
  Laat onze systematic van werken u verder brengen in uw communicatiebehoefte.